Nytt till barnens rum



Kan det vara pollenallergin som satt igång redan?! Eller är det förkylning? Tror dessvärre på det förstnämnda. Så då kan man undra varför snön ligger kvar? Den hänger liksom inte ihop med pollen och pollenallergi, tycker jag. 

Även om vi lovat oss själva att vänta med att renovera minstingens rum först till hösten, på grund av andra projekt som måste färdigställas och påbörjas, så pågår planeringen för fullt i mitt huvud. Lite smått är redan införskaffat och ligger och väntar på sin plats i lillens nya rum. Den här fina postern med valar är handtillverkad av Arminho och tryckt på tjock canvasduk. Jag hade sett den tidigare men den gången tog den slut i lager, så när den dök upp hos Le Kiosk slog jag till.

Den kommer att passa perfekt på lillens rum, nu gäller det bara att orka vänta tills rummet ska renoveras. Så härligt med handtillverkade produkter som dessutom paketerats fint.





Dottern har också fått något nytt till sitt rum. Det är en försenad födelsedagspresent. Hon är lite mörkrädd, så denna kompis som vakar över henne och som dessutom har ett magiskt horn kan kanske få henne att känna sig lite tryggare vid läggdags. Enhörningen är införskaffad här.





Nu blir det lite god söndagsfika här, det blev en del kvar sen kalaset igår att mumsa på.

Kommentarer

  1. Nu ska det fungera enklare att kommentera. Så prova :)
    Bjuder alltså in till komnentarer. Vi hörs :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket bra. Nu slipper man alltså fylla i antalet bilder med vägmärke, fordon, skyltfönster etc....

      Radera
  2. Fint. Hoppas Lill-killen har Val(t) plansch själv

    SvaraRadera

Skicka en kommentar