Fredag med snöfall och hämtmat

Vy från köket med barnens bil från Vilac i förgrunden. De har förövrigt jättemycket fina och genuina leksaker till barn. 


Nej, nu snöar det här igen! Det har annars varit sol här idag, vilket är härligt, men det är ju
för kallt för att solen ska få snön att smälta bort. Det är skare på snön och halt på sina ställen så det är 
svårt för barnen att leka ute.

Idag blir hämtmat med snacks efteråt. Vissa dagar är det skönt att slippa tänka på vad som ska lagas till middag och just fredagar känns som en bra hämtmatsdag. Så kan man lägga desto mer energi på lördagens meny istället.


Snart kanske vår lilla staty omringas av blommor och grönt istället för snötäcket som nu ligger där. När vi flyttade in var vi inte särskilt förtjusta i statyn, den byter vi ut mot något annat sa jag. Men nu har den liksom blivit en naturlig del av villa sagolik och efter omdaningen av växtlighet i rundeln, som inte var särskilt angenäm när vi flyttade in, har den vuxit på oss på något vis. 



Jag längtar till att äntligen hänga vår grind på plats och att göra klart det påbörjade staketet. Nu har det varit så mycket snö att vi fått ta en paus i staketbygget. Här ser ni staketets gröna kulör (slamfärg) med en del utav pargrinden bakom. 

Därefter hoppas jag på att göra framsidan lite härligare att vistas på. Kanske med någon sittmöbel, den första vårsolen brukar annars intas på verandatrappan så en bänk precis nedanför verandan skulle inte vara så dumt. Vi får se vad vi mer hittar på.

Önskar er en fin fredagskväll!



Kommentarer