Barnkalas


I veckan som varit har lillebror och jag varit hemma förkylda, så veckan har inte riktigt varit som förväntat. Den ena förkylningen avlöser den andra här hemma och vid det här laget är man bra trött på det. 

Slutet av veckan har bestått av fix inför kalaset. Idag var det så äntligen dags för barnkalas för dottern och hennes dagiskompisar. Förväntan var stor och ungarna klättrade nästan på väggarna timmarna innan kalaset började.



Det var ju enhörningstema på kalaset. På bordet stod partyhattarna redo - i form av enhörningshorn och i fönstret hängde en fin girlang med enhörningar. I det här inlägget står mer om kalastillbehören.






Till fikat hade vi gjort olika saker på temat enhörning, det var enhörnings-cupcapes, enhörnings-kakor och en tårta med enhörningar på. Väl tilltaget för små magar och rastlösa ben. Efter cupcakes och kakor var det dags för lek så föräldrarna fick desto mer tårta att mumsa på.








Kalaset var mycket lyckat och det avslutades såklart med fiskdamm och utdelning av godispåsar. Nu ser vi fram emot en lugn och skön lördagskväll härhemma i villa sagolik.



Kommentarer