Konst i det gröna och höga vågor

Här försöker vi hitta på aktiviteter som funkar trots vattkoppor och elände, för att barnen inte ska klättra på väggarna. Vi undviker folkmassor nu vilket ju begränsar en hel del.


Vi packade i alla fall matsäck och åkte bort till Kivik Art, perfekt en dag som denna. Inte så mycket folk och småhängiga barn kunde sitta i dubbelvagnen och ändå få nya och spännande intryck av både vacker natur och byggnadsverk/konstverk.





Varje år tillkommer ett nytt konstverk, detta var 2018-års tillägg. Mitt ute i kohagen. Andra konstverk stod oväntat mitt inne i bokskogen.












Äggmacka är väl ändå ett måste. 


Detta var en portabel sommarstuga designad på 70-talet, i plast...! Ligger där som ett rymdskepp med havet som fond. Underhållsfritt trodde man kanske, mindre miljövänligt är säkert.

 


Den vackra utsikten var stor del av upplevelsen.
 

En glass blev det sen i Vitemölla, vattnet var livligt idag, mycket vågor. Spännande såklart men respekt för de starka krafterna ska man ha. Vi höll oss intill kanten.


När vi kom hem igen grillade vi lite och innan maten gjorde vi en barnvänlig drink. Var tvungen att testa. Den gick hem hos barnen men lite väl söt för oss vuxna kanske.












Kommentarer