Gardiner och auktionsfynd

Hej!
Det är en lugn söndag här i huset. Städning och tvättning på schemat och då det är lite småkrassligt på sina håll blir det inte några större aktiviteter på schemat idag.
Projekt pigtrappan pågår förstås, den smutsiga och stökiga fasen...



 Vilket fint vinterväder vi haft. Det har kommit riktigt mycket snö. Huset och trädgården ser ut att ha bäddats in i mjukaste bomull. Solen har varit framme idag också och fått snön att gnistra sådär vackert.






Lite pics från matsalen idag. Kökssoffan köpte vi på auktion i samband med att vi flyttade till huset och den hör till en hel grupp som vi lyckades buda hem vid samma tillfälle. Det är egentligen bara soffan som blivit helt färdigrenoverad, de övriga möblerna har liksom inte hunnits med ännu. När dottern var mindre köpte jag tyg till möblernas dynor och till kuddar som jag sydde. Jag är glad att jag gjorde det då för nu med två barn hade det inte funnits tid. Köpte i samma veva liknande tyg till dotterns lilla möbelgrupp. Vi får se om de blir sydda innan hon växer ur gruppen. ;-) 



Den fina lilla lampan med pärlfrans gör sig bra där över soffan. Gardintyget kommer från Gysinge. Båda fönstren har dessa längder. De gör så mycket för rummet. De är skira och vackra samtidigt som de är robusta i sin struktur. Randmönstret känns traditionellt.




Ha en skön söndagskväll!

Kommentarer