Tavelhylla på plats


Hej i värmen! Vilka härliga lediga dagar det blev.

Här har vi gjort lite av varje. De första rabarberna har plockats och avnjutits i en smarrig rabarberpaj. Stödmuren invid nya uteplatsen har byggts på och är näst intill färdig att fyllas på med massor. Smultronplantor har planterats, gräs har klippts, det har trimmats, ogräs har rensats, ja diverse nödvändigt trädgårdsfix har utförts.

Vi hann  med en sväng till Kolmårdens djurpark också igår. Uppskattat av barnen som alltid. Vi har årskort så det kommer bli några besök även i år.

Dessutom har vi byggt, målat och satt upp de små tavelhyllorna i matsalen. Såhär fint blev det. Kanske kompletterar vi med en stoppande list, så att tavlorna inte kan åka av, får se om det behövs. Sen ska det viktigaste av allt, tavlor upp på hyllan. En blandning av diverse tänker jag ska få samsas här, troligtvis några fina foton på barnen. Det som är smart är att man kan byta och variera som man vill. Någon smal solitär vas med en enkel blomma i kanske också kunde passa. Den är inte djup så inga stora saker får plats på hyllan. Konsolerna är härifrån.






Lite bilder från trädgården i kvällsljus. Det är full fart med barnen så det blir inte mycket tid till att fota under lediga dagar såhär. Det är dock en stor fördelen med denna del av året, att det är ljust så länge.


Snart snart slår tulpanerna ut även i rundeln, bra att ha något att vänta på.


 Helt plötsligt var de bara där, löjtnantshjärtan. Så fort gick det i år.



Kommentarer