Rabarberpaj och senaste antikviteten

I dag blev det till att skörda en ny omgång rabarber. De växer så det knakar. Ett gäng rabarberpajer bakades därefter och frystes in. Min favorit är av den knäckiga sorten. Alltid bra att ha att ta av från frysen. Men en av pajerna mumsade vi i oss såklart. 


Utöver det har det varit bus med bad i trädgården idag för de små med kompis. Lite småfix har vi hunnit med, och så har det ätits grillmat på kvällen, vilken intogs utomhus. Skönt med ljumma kvällar, då är sommaren här på riktigt på något vis.



Måste visa min senaste inhandlade antikvitet. En piedestal med marmoreringsmålning och kulfötter. Riktigt fin liten sak, men samtidigt rejäl. Har inte riktigt hittat någon given plats för den ännu, men tyckte den gjorde sig bra bredvid kakelugnen inne i matsalen så länge.




När vi så småningom gör iordning vår övre hall, den med det stora rundade fönsterpartiet, tänker jag att den ska få en placering däruppe. Helst med en tronande byst av något slag uppe på, omgärdad av blombord med grönt och blomster på. Men det får vänta tills barnen blivit större.

Imorgon är det morsdag, kanske tittar jag in här en sväng då.

Kommentarer