Mysrummet på ovanvåningen

Vilken härlig vinter vi fick! Igår och idag har varit riktigt gnistrande, bitvis strålande vinterdagar. Vi har hunnit med pulkaåkning och dottern har fått testa på lite längdskidor.  Barnen blir ju så härligt trötta och harmoniska efter vinterlek ute, då blir myset inne så mycket lugnare sen också.

Tänkte visa familjens mysrum på övervåningen. Rummet gjordes samtidigt som dotterns rum och ligger emellan barnens rum. Det var viktigt att få det färdigt medans sonen var liten bebis så att vi fanns nära efter nattning. Med tiden tänker jag mig att detta rum mer och mer tas över av barnen för häng med kompisar och film-tittande. Deras rum kan kännas lite rymligare på så sätt också om de är många.


Tapeten är Pink & Rose från William Morris. Älskar färgkombinationen.


Här fanns inte plats med en så bred soffa och vi ville dessutom ha en som inte var så känslig för fredags- och lördagsmys med godis och annat som kan kladda. Blev därför IKEAS Söderhamn.
Lampan är Ay Illuminates Z1.


Kuddarna är från Tell me more vars nyanser återfinns i tapeten.



Hyllan har vi byggt  i samma modell som kökets, skafferiets och dotterns rums väggfasta hyllor.


En liten tv ville vi ha, som inte förtar hela rummet eller styr hela inredningen.  



Sänghimmeln är sonens lilla krypin, och är härifrån. Eftersom sonens rum inte är renoverat ännu utan fungerar som ett stökigt lekrum för barnen just nu så fick den hänga härinne så länge. Myspölen är från NG baby. Den fick sonen när han var liten baby. Den i kombination med sänghimmeln fungerar perfekt som myshörna för båda barnen, så den kommer nog till användning ett tag till.


På båda barnens dörrar har jag satt upp coola message boards från Design Letters. Hittas här.


Nu blir det lite söndagsstädning här följt av mys, kanske en semla, vi får se.
Fortsatt trevlig helg på er!

Kommentarer

  1. Ja, ett härligt rum. Ska bli skönt när pigtrappan är renoverad. Då blir det en smidig koppling mellan detta rum och köket

    SvaraRadera

Skicka en kommentar